Zondag 27 mei, 2018

Vrouw in China bevalt midden op straat

In China is een vrouw midden op straat bevallen. Beeldmateriaal van het bijzondere voorval circuleert sinds een paar dagen op diverse social media kanalen.

De vrouw was inkopen aan het doen in de zuidelijke Chinese stad Yunfu. Terwijl ze over straat liep, brak haar vruchtwater, waarna ze even later al staande het kind ter wereld bracht. De baby viel voor haar voeten en omstanders schreeuwden om hulp. De ambulance werd erbij gehaald door winkelassistenten en de verplegers hielpen bij het knippen van de navelstreng, meldt The Sun.

Het medisch personeel plaatste het kindje vervolgens op een stoel om het schoon te maken, waarna de baby werd afgestaan aan de moeder, die volgens getuigen de hele tijd onvermoeid bleef staan. Nadat het kindje gezond bleek te zijn, stelden zij voor om naar het ziekenhuis te gaan voor verdere check-up, maar de moeder weigerde. Op het beeldmateriaal is te zien, dat de moeder kalm wegloopt met in de ene hand haar boodschappen en in de andere hand haar pasgeboren baby.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk