Zondag 15 juli, 2018

Vliegtuig maakt noodlanding nadat vrouw overspel echtgenoot ontdekt

Deze week tijdens een vlucht van de stad Doha (Qatar) naar Bali moest de piloot van Qatar Airways een noodlanding in India maken om een ruziënd echtpaar uit het toestel te zetten. De vrouw had aan boord ontdekt dat haar man overspel pleegde. Vervolgens werd ze extreem boos dat ze haar woede op passagiers en de bemanning afreageerde.

Volgens Indiase media ging om een stel uit Iran dat in Doha nog erg vrolijk waren met hun kindje aan boord stapte. Tijdens de 10 uur durende vlucht lag de man te slapen en de vrouw pakte zijn iPhone die ze vervolgens ontgrendelde met zijn vingerafdruk. Op die manier kreeg ze toegang tot alle berichten in de telefoon: onder meer een hete conversatie met een andere vrouw. Na die ontdekking schudden ze haar ontrouwe man wakker, waarna een extreme ruzie ontstond.

De kans bestaat dat het echtpaar een hoge rekening gepresenteerd krijgt voor de extra brandstofkosten vanwege de tussenlanding. Het toestel is met een vertraging van een paar uur veilig op Bali geland.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk