Zondag 27 mei, 2018

Verlengsnoer en kruiwagen gestolen bij moskee

Ricky verklaarde dat hij ene Jermain met de gestolen spullen heeft afgezet op het adres, maar van Jermain ontbrak elk spoor.

Ricky verklaarde dat hij ene Jermain met de gestolen spullen heeft afgezet op het adres, maar van Jermain ontbrak elk spoor.

De 24-jarige Ricky D. is op woensdag 2 augustus door de politie van Latour aangehouden, omdat hij medeplichtig zou zijn bij diefstal gepleegd bij een moskee aan de Frederikshoopweg.

Bij deze diefstal zijn de dieven er vandoor gegaan met een kruiwagen, twee gascilinders en een verlengsnoer. Bij de aankomst van de politie waren de dieven reeds vertrokken, maar een poosje later werd een wit voertuig te Epraimzegen gesignaleerd met daarnaast een kruiwagen. Deze voldeed aan de beschrijving van de gestolen kruiwagen bij de moskee. De 24-jarige Ricky, die zich in de directe omgeving van de auto bevond, bleek de eigenaar van het voertuig te zijn. Bij nader onderzoek is ook de verlengsnoer in de auto gevonden. Ricky verklaarde dat hij ene Jermain met de gestolen spullen heeft afgezet op het adres, maar van Jermain ontbrak elk spoor. Ricky is terstond aangehouden. De twee gascilinders zijn nog niet terecht. De politie heeft de auto, de verlengsnoer en de kruiwagen in beslag genomen. Ricky werd overgebracht naar het politiebureau en achter slot en grendel geplaatst.

Aan de opsporing van Jermain wordt gewerkt.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk