Zondag 15 juli, 2018

Vandaag 14e Srefidensi Marathon in Paramaribo

De start en finish van de veertiende Srefidensi Marathon vinden plaats op het Onafhankelijkheidsplein. De marathon start om 17.30 uur.

De start en finish van de veertiende Srefidensi Marathon vinden plaats op het Onafhankelijkheidsplein. De marathon start om 17.30 uur.

Vandaag, zaterdag 18 november, zal de veertiende editie van de Srefidensi Marathon starten, waarbij nu al bekend is dat er meer marathonlopers zullen meedoen in vergelijking met het vorig jaar.

Ook is al bekend dat er meer buitenlandse lopers, waaronder de winnaar van het vorig jaar, Lionel D’Andrade, zijn aangemeld. In totaal zullen meer dan 200 deelnemers uit Suriname, Nederland, Verenigde Staten van Amerika, Frans-Guyana, Guyana, Cuba, Frankrijk, Filippijnen en Columbia meedoen op de onderdelen Marathon, Halve Marathon, Halve Marathon Estafette, Marathon Ekiden en Long Distance Walking

De inschrijvingen zijn sinds donderdag 16 november stopgezet en inmiddels heeft de organisatie de verschillende markeringen op de route al aangebracht. De start en finish van de veertiende Srefidensi Marathon vinden plaats op het Onafhankelijkheidsplein. De marathon start om 17.30 uur.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk