Zondag 15 juli, 2018

Surinaamse Miss midden in orkaan Irma op Sint-Maarten

De recentelijk tot Miss Tropical Beauties Suriname gekroonde Farahnaaz Margaret (Foto: Facebookprofiel Farahnaaz Margaret)

De recentelijk tot Miss Tropical Beauties Suriname gekroonde Farahnaaz Margaret (Foto: Facebookprofiel Farahnaaz Margaret)

De recentelijk tot Miss Tropical Beauties Suriname gekroonde Farahnaaz Margaret was ook op Sint-Maarten toen orkaan Irma over het eiland voorbijraasde en momenteel is er geen contact mogelijk met de Surinaamse miss.

Farahnaaz was voor vakantie naar Sint-Maarten toen haar vakantie veranderde in een akelige ervaring, waarbij orkaan Irma een ravage aanrichtte op het eiland. Berichten melden dat geen enkel gebouw op het eiland bespaard is gebleven. We mogen melden dat onze kersverse Miss ongedeerd is gebleven. Ze is niet vermist, maar er is al enkele dagen geen contact geweest met Faranaaz. Donderdag 7 september is voor het laatst contact geweest tussen haar en haar moeder. Farahnaaz kon toen nog melden aan haar moeder dat ze niet gewond is, maar dat ze niet weg kon van de plaats waar ze verbleef. Het was tot voor kort niet duidelijk waar zij zich daarna bevond.

Gelukkigerwijs kwam het bericht net binnen dat de Surinaams Miss op de luchthaven van Sint-Maarten is gearriveerd om naar Curaçao te vertrekken. Vanuit Curaçao wordt gehoopt dat zij en ook andere Surinamers zo snel als mogelijk worden opgehaald om veilig weer in Suriname te arriveren.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk