Zondag 15 juli, 2018

Surinaamse fitness en bodybuilding atleten behalen medailles

Militia Galimo heeft de tweede plaats in de Wellness categorie weten te bemachtigen, terwijl Stefani Tjon A San derde werd in de Bikinifitnessklasse boven 1.68 cm.

Militia Galimo heeft de tweede plaats in de Wellness categorie weten te bemachtigen, terwijl Stefani Tjon A San derde werd in de Bikinifitnessklasse boven 1.68 cm.

Afgelopen zaterdag 11 november hebben de Surinaamse atleten van de Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting Bond (SBWB) goede resultaten weten neer te zetten tijdens de Darcy Beckles Classic Invitational op Barbados.

Anthony Nekrui eindigde in de Open klasse Bodybuilding op de tweede plaats. Uit deze klasse stroomde de top 3 door naar de Invitational klasse, de hoogste klasse. In deze klasse kon Nekrui de derde plaats behalen. Militia Galimo heeft de tweede plaats in de Wellness categorie weten te bemachtigen, terwijl Stefani Tjon A San derde werd in de Bikinifitnessklasse boven 1.68 cm. Suelle Shepperd deed ook mee in de Bikinifitnessklasse boven 1.68 cm, maar eindigde op de vijfde plaats.

Sergio Holwijn, Daes Burgzorg en Archie Orban vielen niet in de prijzen in de Mens physique klasse boven 1.78cm werd. In totaal deden 85 atleten uit Barbados, Antigua, Trinidad, St Lucia, Guyana, Guadeloupe en Suriname mee aan de wedstrijden. De SBWB meldt dat zij tevreden is over de behaalde resultaten door de Surinaamse atleten.

De internationale Surinaamse judges, Manav Kanhai en Roy Hoogvliets, maakten ook deel uit van het jury korps tijdens de Darcy Beckles Classic Invitational op Barbados.

De delegatie is inmiddels al terug in Suriname. De atleten van de SBWB zullen zich nu voorbereiden op de Stage of Champions Internationale Bodybuilding wedstrijden, die op zaterdag 18 november in Georgetown Guyana plaatsvinden.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk