Zondag 27 mei, 2018

Slachtoffers aanrijding Afobakaweg bekend

Bij deze aanrijding lieten drie mensen het leven. (Foto: KPS Website)

Bij deze aanrijding lieten drie mensen het leven. (Foto: KPS Website)

De personalia van de slachtoffers, die bij de zware aanrijding tussen twee voertuigen op vrijdag 8 september aan de Afobakaweg betrokken waren, zijn inmiddels bekend.

Bij deze aanrijding lieten drie mensen het leven. Het gaat in deze om de 41-jarige Aloekoe Abauna, die de bestuurder was het personenvoertuig, en zijn 38-jarige bijrijder Boyd Joonha. Deze twee heren lieten ter plaatse het leven. De bijrijder van de autobus, die vervoerd moest worden naar het Academisch Ziekenhuis, is de 55-jarige Maria Afoealla. Zij overleed kort na aankomst in het ziekenhuis. De 60-jarige bestuurder van de autobus, Paul, is na medische behandeling heengezonden. De politie heeft het rijbewijs van Paul hangende het onderzoek ingevorderd.

De politie van Paranam is nog steeds belast met deze zaak. De lijken van de slachtoffers zijn nog niet afgestaan aan de nabestaanden. Na de obductie zal de politie de lijken vrijgeven.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk