Zondag 15 juli, 2018

SHATA goed vertegenwoordigd op vakantiebeurs 2018

Foto: SHATA

Foto: SHATA

Suriname wordt in de periode 9 tot en met 14 januari 2018 wederom vertegenwoordigd door de Suriname Hospitality and Tourism Association(SHATA) op de vakantiebeurs in Utrecht. De SHATA promoot zichzelf als de professionals uit de toerismesector. Net als in 2016 heeft de organisatie zich erg ingezet om Suriname op professionele wijze op de kaart te zetten, op de vakantiebeurs.

Op de eerste dag, de vakdag, kregen de deelnemers de gelegenheid om Business to Business sessies te houden met bedrijven die werkzaam zijn in de toerismesector van Nederland. Op deze dag was er tevens een live uitzending via de radio om de bevolking van Suriname en ook personen in Nederland te motiveren de beurs te bezoeken. De 14 deelnemers vanuit Suriname alsook bezoekers hebben zeer positief gereageerd op het nieuwe moderne ontwerp van de Suriname stand. Naast de moderne look werd Suriname als toeristische beleving weergegeven. De SHATA is ervan overtuigd dat het de moeite waard is om de trekkers rol op zich te nemen, om deze beurs te coƶrdineren en uit te voeren. De gidsen die voor het eerst deel uitmaken van de delegatie alsook Access Travel Suriname en Jacana Wellness Resort gaven een geweldige presentatie van wat er te beleven is in Suriname.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk