Zondag 27 mei, 2018

SFB en Frenna praten over 77 dagen in de gevangenis

Na 77 dagen vast te hebben gezeten in Suriname doen Frenna, Priceless en KM hun verhaal in een interview met Fernando in Nandoleaks Exclusive. (Bron: Nandoleaks)

Na 77 dagen vast te hebben gezeten in Suriname doen Frenna, Priceless en KM hun verhaal in een interview met Fernando in Nandoleaks Exclusive. (Bron: Nandoleaks)

De rappers van de groep Strictly Family Business (SFB), Priceless en KM, en Frenna hebben eindelijk een open gesprek gehad over hun verhaal en hun ervaringen tijdens hun gevangenschap in Suriname.

Na 77 dagen vast te hebben gezeten in Suriname doen Frenna, Priceless en KM hun verhaal in een interview met Fernando in Nandoleaks Exclusive. Frenna vertelt dat ze hebben besloten om hun verhaal exclusief bij Nandoleaks te doen omdat ze Fernando vertrouwen. De rappers praten openhartig over hun dagen in de gevangenis en doen hun kant van het verhaal. Ze blijven erbij dat ze niet achter de video staan en het lekken ervan.

Frenna vertelt dat hij dacht dat ze na 7 nachten vrij zouden komen. “Uiteindelijk zijn dat er 77 geworden en daarom heet ons nieuwe album: 77 nachten”. Ze vertellen ook over hun eerste nacht in de gevangenis. “Ik had op dat moment het gevoel dat God ons alles had afgenomen. Ik weet dat ik wou liggen en dat er ratten over me heen liepen. Ik heb de eerste nacht geen oog dicht gedaan”, aldus Priceless. De vrijlating voelde voor alle drie de jongens vreemd aan. “We kwamen buiten en het leek alsof er niks is gebeurd. We zijn de kleine dingen in het leven nog meer gaan waarderen. Zoals meer tijd doorbrengen met je familie”, aldus Frenna.

De jongens zijn op 28 december 2016 gearresteerd op verdenking van seksueel misbruik van een 15-jarig meisje en het verspreiden van videobeelden die daarvan zijn gemaakt.

Bekijk het interview hieronder.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk