Zondag 24 juni, 2018

Ruziemaker en vernieler aangehouden na gevecht aan de Kerkplein

De bekende van de politie Melvin S. alias ‘Baya’ is op dinsdag 27 maart door surveillerende politieambtenaren aangehouden aan de Kerkplein.

Surveillerende politieagenten grepen tijdig in om erger te voorkomen, toen Baya en een andere man in een woordenwisseling raakten. Baya werd aangehouden en werd overgebracht naar het politiebureau. Onderzoek wees uit dat er op donderdag 22 maart aangifte van vernieling tegen Baya is gedaan. Hij wordt ervan verdacht op die bewuste ochtend een ruit van een buschauffeur te hebben vernield. Volgens verklaring van de benadeelde lag hij in zijn bus te slapen om tot rust te komen alvorens een aanvang te maken met zijn werk. In zijn rust werd hij gestoord door Baya en een andere man die lawaai maakten. Hij werd wakker en sprak de heren aan. Baya werd boos, pakte een steen en gooide die in de richting van de buschauffeur. Hij werd echter niet geraakt. De steen kwam tegen de ruit van de bus, die aan diggelen ging.

De politie heeft Baya nu dus ingesloten een cellenhuis.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk