Dinsdag 19 juni, 2018

Restaurant wijst hoogzwangere vrouw de deur vanwege blote buik

Zwangere vrouwen hebben binnen de samenleving een speciale plaats. Men heeft meestal meer respect voor hen en geeft ze een voorkeursbehandeling, omdat hun lichaam immers nieuw leven aan het creëren is. Maar de 35-jarige Charisha Gobin kan daar niet van meepraten.

Toen de 7,5 maand zwangere vrouw, vergezeld van haar moeder en zus, voor een gezellig avondje dineren een steakrestaurant in Marysville, Washington bezocht, werd ze kort daarna verzocht om de plek te verlaten. De reden hiervoor: Haar outfit voldeed niet aan de kledingvoorschriften.

Voor een hoogzwangere vrouw is een gezellig avondje uit geëindigd in mineur toen het personeel van het steakrestaurant waar ze wilde eten haar vroeg om te vertrekken. Het was erg warm en de vrouw had een topje aangetrokken dat haar buik bloot liet. En dat was niet volgens de kledingvoorschriften van de zaak, zo klonk het. De vrouw kreeg veel steun toen ze haar beklag deed op sociale media, maar niet iedereen vond dat ze gelijk had.

Inmiddels heeft het restaurant zich verontschuldigd, meldt het AD. “Het spijt ons voor het misverstand en we zullen samenzitten met onze mensen om te bekijken hoe we verder met onze kledingregels omgaan, zodat iedereen er zich goed bij voelt,” aldus het restaurant.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk