Dinsdag 19 juni, 2018

Rapper Crazy G komt met exclusieve uitgave nieuwe EP

Rapper Crazy G is uit met een nieuwe EP. De eerste honderd kopers van de normale versie van “Crisis Geen Boodschappen” krijgen een leuke CGB sticker erbij.

Rapper Crazy G is uit met een nieuwe EP. De eerste honderd kopers van de normale versie van “Crisis Geen Boodschappen” krijgen een leuke CGB sticker erbij.

De Surinaamse rapper Crazy G heeft sinds kort zijn nieuwste extended play album (EP) uitgebracht, genaamd “Crisis Geen Boodschappen” en afgekort “CBG”.

De EP bevat totaal tien tracks, waarbij ook samenwerkingen zijn met de artiesten Ulriek van HMG en Del van StarTime Entertainment. De EP is, zoals de Crazy G zelf aangeeft, anders dan men gewend is van de rapper en is volledig geproduceerd door “Deejay K Mac” van BMR. Hij geeft aan dat hij uit zijn comfort zone is gestapt en dat hij niet bang was om te experimenteren.

Behalve dat de nieuwe EP normaal verkrijgbaar zal zijn, zal in een beperkte oplage een limited edition verkrijgbaar zijn met extra attributen zoals een CGB-poster, een Full Bigisma pet & bril, een CGB-sticker en de bonus track “P’kin Boi”. Voor deze limited edition mogen de fans zich via social media aanmelden. Hiermee mikt Crazy G vooral op de ‘die hard’ fans, die hem al die jaren hebben ondersteund. De limited edition van de EP is niet in de winkel verkrijgbaar, maar wordt door registratie besteld en daarna tot aan huis geleverd. Geïnteresseerden kunnen via de Facebookpagina of Instagram van Crazy G een bericht sturen om deze limited edition te bestellen. Mogelijk zal de limited edition ook gratis toegang bieden tot de eerstvolgende show van de rapper.

Crazy G heeft echter niet alleen aan de diehard fans gedacht, maar ook aan zijn nieuwe en toekomstige fans. De eerste honderd kopers van de normale versie van “Crisis Geen Boodschappen” krijgen een leuke CGB sticker erbij.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk