Zondag 27 mei, 2018

Politie pakt tieners op voor bromfietsdiefstal

De politie van Livorno heeft op donderdag 1 februari drie tieners aangehouden, nadat zij zijn betrapt met een gestolen bromfiets.

De politie kreeg de melding binnen dat enkele jongens een bromfiets hadden verscholen in een bosschage op een adres in het politieressort. Bij het aandoen van de plek trof de politie de bromfiets aan en werd deze in beslag genomen. In de directe omgeving werden drie jeugdigen gesignaleerd en aangehouden. Het betreft de 18-jarige Josua H., de 16-jarige Malrik, L. en de eveneens 16-jarige Urwin L. Het drietal werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De jongens hebben niet aangegeven van waar de bromfiets afkomstig is. Een eigenaar heeft zich ook nog niet aangemeld.

Na te zijn voorgeleid is Josua heengezonden, terwijl de twee 16-jarigen in verzekering zijn gesteld. Gelet op hun jeugdige leeftijd zijn zij in het Jeugdcellenhuis te Opa Doeli opgenomen. De politie van Jeugdzaken zet het onderzoek voort.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk