Donderdag 19 april, 2018

PG-buschauffeur gestoken in de nek

De twee buschauffeurs, Jerrel H. (36) en de 32-jarige Winston D., kregen ruzie om een vermoedelijke aanrijding.

De twee buschauffeurs, Jerrel H. (36) en de 32-jarige Winston D., kregen ruzie om een vermoedelijke aanrijding.

Op 10 juli heeft een buschauffeur, die de route Paramaribo-Geyersvlijt onderhoudt, een steekverwonding in zijn nek opgelopen, na een ruzie met een andere buschauffeur van dezelfde route.

De twee buschauffeurs, Jerrel H. (36) en de 32-jarige Winston D., kregen ruzie om een vermoedelijke aanrijding. Dat verklaarde Jerrel, toen hij zich later aanmeldde op het politiebureau om zijn deel van het verhaal te vertellen. Volgens Jerrel had hij de bus van Winston eerder op de dag aangereden, waarbij een zijspiegel van de bus van Winston stuk ging. Na de aanrijding reed hij door naar de eindhalte waar Winston hem om rekenschap vroeg. Jerrel negeerde Winston, waardoor Winston uit woede een zijspiegel van Jerrel wegrukte. Winston sprong hierna in zijn bus en reed stapvoets weg, terwijl Jerrel de bus Winston achternarende. Met een scherp voorwerp bracht hij Winston een steek toe in zijn nek. Winston verloor door de verwonding de controle over de besturing van zijn bus, waardoor hij een voetganger aanreed en een stilstaand voertuig ramde. De materiƫle schade aan het voertuig is aanzienlijk.

De ingeschakelde politie van ressort Centrum moest Winston en de voetganger per ontboden ambulance laten afvoeren naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Winston is ter verpleging, onder politiebewaking, opgenomen in de ziekeninrichting, terwijl de voetganger na medische behandeling heen is gezonden.

Jerrel is voor zware mishandeling aangehouden en Winston is voor diefstal en vernieling in verzekering gesteld. Winston ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk