Donderdag 19 april, 2018

Nieuw bestuur Surinaamse Voetbal Bond officieel bekendgemaakt

De Surinaamse Voetbal Bond (SVB) heeft in een persbericht officieel bekendgemaakt dat tijdens de afgelopen bestuursverkiezingen op 5 april een nieuw bestuur door de leden van de overkoepelende voetbalorganisatie is gekozen onder leiding van John Krishnada

John Krishnadath was reeds de voorzitter in het vorige bestuur en is dus herkozen door de leden van de SVB. Het nieuw bestuur werd tijdens de Algemene Leden Vergadering van 5 april 2017 gekozen voor de komende vier jaren. De leden konden kiezen tussen de lijst van John Krishnadath en die van Aniel Ghisaidoobe. Ghisaidoobe, die bekend is van Leo Victor en verschillende stichtingen die zich inzetten om het peil van het Surinaams voetbal omhoog te brengen, werd onder andere door Ronnie Brunswijk ondersteunt. Vier jaren geleden stond Brunswijk nog aan de andere kant om Krishnadath te ondersteunen.

Het nieuw SVB-bestuur bestaat uit: dhr. R.P. Krishnadath (Voorzitter), dhr. D. Mathoera (Ondervoorzitter belast met zaalvoetbal en lidbonden), dhr. J.S. Rozenblad (Secretaris), dhr. B. Mankoe (Penningmeester en ook belast met vrouwenvoetbal en infrastructuur), dhr. W. Gobardhan (Commissaris belast met scheidsrechters), dhr. G. Snip (Commissaris belast met jeugdvoetbal en nationale competities), dhr. R. Samuels (Commissaris belast met de nationale selecties van Suriname).