Zondag 15 juli, 2018

Neymar krijgt onnodig rood tegen Olympique Marseille

De Braziliaan liet zich minuten voor tijd de woede door Lucas Ocampos opjagen en moet dat bekopen met zijn tweede gele kaart.

De Braziliaan liet zich minuten voor tijd de woede door Lucas Ocampos opjagen en moet dat bekopen met zijn tweede gele kaart.

Neymar, man van 222 miljoen euro bij Paris Saint-Germain (PSG), heeft in de afgelopen competitiewedstrijd tegen Olympique Marseille op een domme manier een rode kaart opgelopen.

De Braziliaan liet zich minuten voor tijd de woede door Lucas Ocampos opjagen en moet dat bekopen met zijn tweede gele kaart. Neymar werd namelijk door Lucas met een gemene trap op zijn benen neergehaald. Neymar revancheerde zich zodanig, dat de scheidsrechter het nodig vond om zo de tweede gele kaart voor Neymar te trekken. Neymar werd hierdoor met rood van het veld gestuurd. Op dat moment stond PSG achter met 1-2. De Parijzenaren kwamen op het veld van rivaal Marseille twee keer op achterstand. Maar ook zonder de grote ster zit er nog genoeg voetbalgoud in de Parijse sterrenequipe. Cavani trapte enkele seconden voor tijd de 2-2 gelijkmaker via de deklat in het doel. Hiermee kon hij voorkomen dat PSG zijn in eerste nederlaag in de competitie zou incasseren. Cavani heeft een punt kunnen redden voor de Parijzenaren en kon hierdoor de uitsluiting van Neymar naar de vergeethoek trappen.

Het eerste doelpunt van PSG werd door Neymar gescoord.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk