Dinsdag 19 juni, 2018

Moordzaak KFC-manager nog niet afgelopen

Wie de persoon is, wordt niet vrijgegeven. Maar het gaat om een 23-jarige ex-medewerker van het fastfoodbedrijf.

Wie de persoon is, wordt niet vrijgegeven. Maar het gaat om een 23-jarige ex-medewerker van het fastfoodbedrijf.

De politie heeft in de moordzaak van de KFC-manager, Marjorie Willems, nog een verdachte op vrijdag 14 juli aangehouden op verdenking van medeplichtigheid aan de moord.

Dat maakt de politie bekend in een persbericht. Het verdere onderzoek leidde naar de tweede verdachte die is opgespoord en aangehouden. Wie de persoon is, wordt niet vrijgegeven. Maar het gaat om een 23-jarige ex-medewerker van het fastfoodbedrijf. De afdeling Kapitale Delicten, die met het onderzoek belast is, zal doorgaan om deze zaak verder uit te werken. De 23-jarige ex-medewerker is voorlopig in verzekering gesteld

Tijdens eerder onderzoek was de 22-jarige Chawila R. reeds in beeld gebracht. Hangende het onderzoek wordt zij nog steeds aangehouden door de politie. Chawila ontkende in eerste instantie het misdrijf gepleegd te hebben, maar na heel wat omwegen tijdens haar verhoren bekende Chawila uiteindelijk.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk