Zondag 27 mei, 2018

Mogelijke Guyanese moordenaar in Nickerie aangehouden

De Guyanese moordverdachte vertoefde illegaal in ons land in een verlaten woning in Nieuw Nickerie.

De Guyanese moordverdachte vertoefde illegaal in ons land in een verlaten woning in Nieuw Nickerie.

De recherche van Nickerie heeft, na verkregen informatie uitgewerkt te hebben, op woensdag 9 augustus de uit Guyana gevluchte 30-jarige moordverdachte Rayen Singh aangehouden in een verlaten huis.

Singh vertoefde vermoedelijk al vanaf zaterdag 5 augustus illegaal in ons land Suriname, nadat hij voor vervolging was gevlucht uit zijn land Guyana. Volgens informatie heeft Singh een week terug zijn vriendin vermoord in ons buurland. Na zijn daad week hij uit naar Nickerie. Singh wordt ook ervan verdacht in het jaar 2015 een andere vrouw te hebben vermoord en kon zich toen uit handen van de politie houden.

De ingekomen informatie en goed speurwerk maakte het de recherche van Nickerie mogelijk om Singh in een verlate woning te Nieuw Nickerie aan te houden. Singh is inmiddels via de verkorte procedure van uitzetting terug naar ons buurland gepost. Bij de uitzetting is Singh gelijk door de Guyanese politie aangehouden.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk