Dinsdag 19 juni, 2018

Militair mishandelt vader en vernielt huis

Gilliano en zijn vriend, die dus militair is, hadden op die bewuste dag te diep in het glaasje gekeken.

Gilliano en zijn vriend, die dus militair is, hadden op die bewuste dag te diep in het glaasje gekeken.

De 22-jarige, Gilliano S., heeft op zaterdag 18 november samen met een militair zijn vader mishandeld en daarna ook nog vernielingen verricht aan zijn woning.

Gilliano en zijn vriend, die dus militair is, hadden op die bewuste dag te diep in het glaasje gekeken. In hun dronkenschap gingen de twee te keer met de vader van Gilliano. De vader werd bedreigd en geslagen. Daarna verrichtte zij vernielingen aan de woning van de vader.

Bij aankomst van de ingeschakelde politie van Latour, werden de twee mannen aangehouden. De militair verzette zich hevig bij de aanhouding. Hij vocht met een politieman en spuugde in diens gezicht. Een andere politieagent, die zijn collega te hulp schoot, liep lichte letsels op. Er werd toen assistentie ingeroepen van de Algemene Surveillance Dienst (ASD). Met verenigde krachten gelukte het de politieagenten om de militair in de boeien te slaan. De militair weigerde zijn naam door te geven en werd vervolgens overgedragen aan de Militaire Politie. De twee politieagenten moesten medisch worden behandeld.

Uiteindelijk deed de vader aangifte op maandag 20 november tegen zijn zoon en de militair. Beide mannen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk