Dinsdag 19 juni, 2018

Meer dan 6 miljoen likes voor Beyoncé-twins

Het jongetje kreeg de naam Sir en het meisje heet Rumi, zij zijn inmiddels een maand oud.

Het jongetje kreeg de naam Sir en het meisje heet Rumi, zij zijn inmiddels een maand oud.

De veelbesproken foto met haar kersverse tweeling die Beyoncé vrijdagochtend op Instagram deelde, is in acht uur tijd al meer dan zes miljoen keer geliket. Daarmee verbreekt het strak gestylede plaatje niet het record van haar vorige post in vergelijkbare stijl. Het artistieke beeld waarmee de zangeres in februari haar zwangerschap wereldkundig maakte, incasseerde binnen acht uur 6,33 miljoen likes. De fleurige foto van vrijdag staat na acht uur op 6,1 miljoen vind-ik-leuks.

In februari brak Bey binnen acht uur het record van meest gelikete beeld op het sociale medium. Dat record stond voorheen op naam van Selena Gomez, die in juni 2016 in totaal 6,31 miljoen likes kreeg voor een foto. Inmiddels hebben ruim elf miljoen mensen de blote zwangere buik van de vrouw van Jay-Z digitaal leuk gevonden, en de teller loopt door.

En passant bevestigde Queen Bee vrijdag in de begeleidende tekst de namen van de kleintjes. Het jongetje kreeg de naam Sir en het meisje heet Rumi, zij zijn inmiddels een maand oud.

Het eerste kind van Beyoncé en Jay-Z leverde ook een socialmediarecord op. Het filmpje waarin Beyoncé haar zwangerschap van dochter Blue Ivy (5) aankondigde, genereerde meer tweets per seconde dan enig ander bericht; 8868.