Zondag 24 juni, 2018

Meer bekendheid over beurzen tijdens International Scholarship fair

De Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de Ambassade van Brazilië in Suriname organiseren op 13 april 2018 de International Scholarship Fair op het KKF-beursterrein. De International Scholarship Fair is bedoeld voor universiteitsstudenten die in het buitenland willen studeren en willen specialiseren op masterniveau of doctoraalniveau. Er zijn ook beurzen beschikbaar voor degenen die hun studie op bachelor niveau in het buitenland willen voortzetten. Verschillende ambassades van China, India, Indonesië en Brazilië zullen vertegenwoordigd zijn tijdens het evenement.

Residerende, niet-residerende ambassades en internationale organisaties worden de mogelijkheid geboden om bekendheid te geven aan hun studiebeursprogramma's die zij aanbieden aan Surinaamse burgers en hierdoor duurzame ontwikkeling van het land te ondersteunen. “Onderwijs is een belangrijk hulpmiddel om een natie te ontwikkelen. Door Surinaamse burgers de kans te geven een opleiding in het buitenland te volgen en met die gespecialiseerde opleiding terug te keren naar Suriname, dragen ze niet alleen bij aan hun persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van hun netwerk, maar vergroten ze ook de kennisbasis van Suriname”, zegt de OAS. De International Scholarship Fair is een kans voor studenten om meer te weten te komen over de beursmogelijkheden. Er zullen korte panels van ongeveer 45 minuten zijn om diepgaande uitleg te geven over het beursprogramma van een land.

Datum :Vrijdag 13 april 2018
Locatie: KKF-beursterrein
Tijd: 11:00 – 21:00

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk