Zondag 15 juli, 2018

Man kapt vinger om ruzie over drugsbetaling

Op die bewuste dag kregen de twee heren mot over een betaling voor drugs. De woordenwisseling tussen de twee mondde toen uit in een kappartij.

Op die bewuste dag kregen de twee heren mot over een betaling voor drugs. De woordenwisseling tussen de twee mondde toen uit in een kappartij.

Op zaterdag 4 november heeft de 36-jarige Rodney L., in een ruzie om een betaling voor drugs, kapverwondingen toegebracht aan een vinger van de 38-jarige Keith B.

Op die bewuste dag kregen de twee heren mot over een betaling voor drugs. De woordenwisseling tussen de twee mondde toen uit in een kappartij, waarbij Rodney een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en Keith een kapverwonding toebracht aan zijn vinger. De politie van Munder werd ingeschakeld en kon Rodney ter plekke aanhouden. Het slachtoffer is met het politievoertuig afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Alhoewel het scherp voorwerp niet is aangetroffen, werd Rodney ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Keith is na medische behandeling heengezonden.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk