Zondag 22 april, 2018

Man blijft met penis in halterschijf vast

Foto: Facebook/Feuerwehr Worms

Foto: Facebook/Feuerwehr Worms

De brandweer in Duitsland kreeg afgelopen week een zeer merkwaardig verzoek. Aan de “vuurvechters” werd gevraagd of zij de penis van een man wilden bevrijden uit een halterschijf van 2,5 kilogram.

Om één of andere reden dacht een man in het Duitse stadje Worms dat het een goed idee was om het zware gewicht om zijn geslachtsdeel te hangen, meldt het AD. Het ging verkeerd toen zijn lid in opgewonden toestand vast bleef zitten in de opening van de halterschijf. Hij werd vervoerd naar het ziekenhuis voor medische hulp, maar het lukte het personeel niet om de penis weer tot bedaren te brengen.

Uiteindelijk moest de hulp van de brandweer ingeroepen worden om de halterschijf te verwijderen. Dat was geen makkelijke klus. Het kostte het team wel drie uren om met behulp van een haakse slijper, pneumatische zaag en een hydraulische schaar het stuk staal in stukken te breken.

De brandweerlieden waren zelf zo onder de indruk van hun bizarre klusje, dat ze een foto van de gebroken halterschijf op hun Facebook pagina plaatsten met als onderschrift: “Hoe delicaat het werk van onze brandweerlieden kan zijn, blijkt wel uit de enigszins vreemde melding die vandaag op de meldkamer binnenkwam”.

Eén ding is wel zeker. Na dit ongeplande avontuur zal de man er wel 10 keer over nadenken, alvorens hij weer zo een stunt uithaalt.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk