Zondag 27 mei, 2018

Man aangevallen door dief na beschuldiging

De man kon nog net voorkomen dat hij gekapt werd, doordat hij de kamerdeur toch dicht kon doen.

De man kon nog net voorkomen dat hij gekapt werd, doordat hij de kamerdeur toch dicht kon doen.

Een man van wie geld was gestolen, is op donderdag 3 augustus aangevallen door de persoon die zijn geld zou hebben gestolen.

De vermoedelijke dief, de 33-jarige Raisel W., is een collega van de benadeelde. Raisel zou op dinsdag 1 augustus een geldbedrag uit de woning van de collega hebben gestolen. Op die dag zat de benadeelde samen met Raisel aan het werk. Na hun dienst op die dag merkte de benadeelde dat er was ingebroken in zijn woning en dat de inbreker een geldbedrag had buitgemaakt. De benadeelde deed gelijk het politiebureau aan voor het doen van aangifte. Uit informatie die de benadeelde bereikte, vermoedde hij dat Raisel de inbraak moet hebben gepleegd. Toen hij Raisel op 3 augustus hiermee confronteerde, viel Raisel hem met een scherpvoorwerp aan. De benadeelde maakte zich uit de voeten en rende zijn woning binnen. Raisel achtervolgde hem tot in zijn woning, waar de benadeelde in kamer veiligheid opzocht. Hij deed de kamerdeur dicht, die Raisel vervolgens inhakte. Hij kon nog net voorkomen dat hij gekapt werd doordat hij de kamerdeur toch dicht kon doen.

De ingeschakelde politie kon Raisel op grond van vernieling en mishandeling aanhouden. Raisel is inmiddels ingesloten in de gevangenis.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk