Dinsdag 19 juni, 2018

Leerlingen stelen mobiel van de leerkracht

Bron:Korps Politie Suriname

Bron:Korps Politie Suriname

Op maandag 12 februari heeft de politie van Uitvlucht twee leerlingen van een Middelbare school in verzekering gesteld. Op vrijdag 9 februari tijdens de lesuren zagen de leerlingen, Dominique W. (18) en Ristie J. (17) kans de mobiele telefoon van hun docent te stelen. De leerkracht had zijn toestel op de oplader geplaatst, terwijl hij zijn les verzorgde.

Toen de benadeelde zijn mobiel zocht en dit niet vond, stelde hij een onderzoek in. Ooggetuigen verklaarden dat Dominique en Ristie het toestel hebben weggenomen. De politie werd gelijk ingeschakeld.  Op 12 februari werden de verdachten opgespoord en aangehouden.

Het toestel is nog niet terug gevonden en de twee verdachten hebben aangegeven bereid te zijn de benadeelde te vergoeden. De benadeelde wilt zijn telefoon terug en wilt geen vergoeding. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie. Ristie is ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli vanwege zijn jeugdige leeftijd.

 

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk