Dinsdag 19 juni, 2018

Lachmising geen directeur meer van SLM

Bron:DWT

Bron:DWT

Vanaf 3 april is Robbi Lachmising geen directeur meer van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM). Zijn contract wordt niet verlengd. Dat is hem schriftelijk meegedeeld door de raad van commissarissen.

Het ontslag heeft te maken met de wantoestanden die bij de SLM de afgelopen periode plaats vonden en het in het gevaar brengen van de vliegveiligheid. Op de luchthaven wordt met een kritisch oog gekeken naar de leiding van de diensten die betrokken zijn bij alles wat te maken heeft met de vliegveiligheid. In de afgelopen dagen heeft president Bouterse zich laten informeren over de ernst van de situatie op de luchthaven, waarna in het afgelopen weekeinde het besluit zou zijn genomen Lachmising niet langer te handhaven, meld DWT.

Lachmising maakt zich zorgen om de toekomst van het bedrijf. Hij zou tot 2020 directeur van SLM willen blijven. Het is nog niet bekend wie de opvolger van Lachmising zal worden.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk