KKF opent filiaal te Albina

De Kamer van Koop Handel en Fabrieken(KKF) heeft op 9 januari 2017 een filiaal geopend te Albina. Het filiaal is gevestigd aan de weg naar het veer dichtbij Lt. Wijneweg.

Het doel van het KKF-filiaal is om deskundige zorg te bieden aan de toenemende bedrijvigheid in het district. Ex-vicepresident van Suriname Robert Ameerali, ABOP-Assembleelid Marinus Bee en diverse prominenten van de KKF waren aanwezig bij de opening ceremonie.

De ruim 200 boothouders, 300 taxihouders, winkeliers en overige ondernemers hoeven nu niet meer naar Paramaribo af te reizen voor een uittreksel van de KKF.  Er is een begin gemaakt met het registreren van ondernemingen, instellingen en andere vergunninghouders die operationeel zijn in het gebied.

'De KKF is bekend bij velen en bij anderen weer niet, daarom is het van eminent belang dat een dependance in Marowijne komt. Deze zal zorgen voor de verdere ontwikkeling van het district', zegt Cynthia Pinas, adjunct-districtssecretaris van Marowijne. Albina is langzaam maar zeker aan het groeien naar het grensstadje met maximale faciliteiten.

0 comments