Zondag 15 juli, 2018

Jongeman zonder rijbewijs rijdt voetganger dood

Na de aanhouding van Arthur begaf de politie zich naar de plek waar de aanrijding heeft plaatsgevonden en trof het levenloos lichaam van Gordon aan.

Na de aanhouding van Arthur begaf de politie zich naar de plek waar de aanrijding heeft plaatsgevonden en trof het levenloos lichaam van Gordon aan.

Op zondag 22 oktober is in de vroege ochtend een voetganger, ene Gordon, aangereden op de hoek van de Verlengde Gompert- en de Kleinestraat en als de 63e verkeersdode genoteerd.

De vermoedelijke veroorzaker van de aanrijding reed gelijk door na het incident. Surveillerende politieambtenaren van ressort Geyersvlijt konden aan de hand van een op het wegdek liggende voorstootbalk van een auto en een getuigenverklaring de achtervolging inzetten naar de vermoedelijke veroorzaker. De vermoedelijke veroorzaker, de 22-jarige autobestuurder Arthur S., werd klemgereden aan de Heilardstraat en staande gehouden. Hij verklaarde dat Gordon reeds op het wegdek lag en dat hij hem niet had gezien vanwege het ontbreken van verlichting op de weg. Arthur kon door zijn snelheid niet meer afremmen en moet Gordon zo hebben aangereden. Gordon zegt te zijn doorgereden, omdat hij geen rijbewijs heeft. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol en is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Na de aanhouding van Arthur begaf de politie zich naar de plek waar de aanrijding heeft plaatsgevonden en trof het levenloos lichaam van Gordon aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast en het lijk werd voor obductie in beslag genomen.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk