Zondag 15 juli, 2018

Inzamelingsactie Su Aid start 10 december

De organisatie Su Aid heeft in het afgelopen jaar SRD 315.000 opgehaald.

De organisatie Su Aid heeft in het afgelopen jaar SRD 315.000 opgehaald.

Stichting Su Aid gaat ook dit jaar de “Gi Wan Anu” inzamelingsactie houden binnen de samenleving. Dit maakte het bestuur onder leiding van Giwani Zeggen bekend tijdens een persconferentie op 5 december 2017. Het geld is dit jaar bestemd voor duurzame projecten. De inzameling start op 10 december 2017 bij Radio 10. Het radiostation viert op deze dag haar 21ste jaardag. Het geld dat wordt gedoneerd wordt dit jaar besteed aan duurzame projecten die met kunst, sport en cultuur te maken hebben. Verder hoopt de organisatie, dat zij genoeg geld binnen hebben om rolstoelbussen voor de senioren tehuizen Majella, Margriet en Ashiana aan te schaffen.

De inzameling periode van de “Gi Wan Anu” inzamelingsactie is gesteld op 12 dagen. Op 16 december wordt er een Charity Walk gehouden. Hiernaast kan de samenleving ook via sms doneren.Via een SMS-actie die al is gestart kan iedereen die het woord “Anu” smst naar 1919 SRD 2,50 doneren via Digicel. Bij Telesur is de prijs van de sms SRD 3,50. Donateurs via sms maken kans om een ticket naar Miami te winnen. Via radio 10 zullen er leuke prijzen geveild worden. Er kan verder ook een auto worden gewonnen.Twee bedrijven hebben ondertussen SRD 20.000 geschonken voor de aanschaf van een auto. De organisatie heeft in het afgelopen jaar SRD 315.000 opgehaald, dit jaar hoopt  Su Aid dat iedereen tenminste SRD 2 doneert, zodat er een miljoen kan worden besteed aan projecten.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk