Zondag 15 juli, 2018

Houtconcessie Ronnie Brunswijk ingetrokken

Alle houtconcessies van Ronnie Brunswijk zijn formeel ingetrokken. Hij vreest er ook voor om zijn goudconcessies te verliezen. Volgens Brunswijk probeert de NDP, via de regering, hem met alle ten dienste staande middelen te dwingen met haar te sympathiseren of te verbieden met andere oppositiepartijen samen te werken in aanloop naar de komende verkiezingen. Dit zal hem niet intimideren en sluit alvast elke samenwerking met de NDP uit.

Hij ergert zich dat de concessies aan derden worden verkocht. Dit terwijl hij een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van het binnenland.

De ABOP-voorzitter zegt de concessies te hebben gekregen van ex-president Venetiaan om hem en zijn Jungle Commando een middel van bestaan te geven na de Binnenlandse Oorlog die van 1986 tot en met 1992 heeft geduurd. “Hoe ga je mijn houtconcessie intrekken zonder enige reden? Omdat ik niet meer van de coalitie ben?

Ze hebben me geen enkele houtconcessie gegeven. Venetiaan had me gegeven. A no Bouta ben gi mi die mi nanga Bouta ben go na regering mi kis en! Hij voelt zich onder druk gezet en benadeeld.

 

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk