Zondag 15 juli, 2018

Goedkoop dineren tijdens Food Xperience Suriname

Na het succes Van Restaurantweek Suriname werd de vraag naar restaurant evenementen bij zowel gasten als restauranthouders steeds groter. Ralf productions organiseert daarom van 12 januari tot en met 10 februari 2018 Food Experience Suriname. Restaurants worden tijdens deze periode extra gepromoot. De gasten kunnen een dinervoucher aanschaffen voor slechts SRD 20 bij de deelnemende restaurants. Op vertoon van deze voucher betaalt men voor een voorgerecht SRD 25, een hoofdgerecht kost SRD 70 en een nagerecht SRD 20. Met een voucher kan men verschillende restaurants die meedoen aan Restaurantweek Suriname gaan bezoeken. Een hoofdgerecht, voorgerecht en dessert kunnen dus op verschillende plekken genuttigd worden.

Met het culinair evenement wil de organisatie ook de samenwerking tussen de restauranthouders te versterken. “Food Xperience Suriname” is een leuke manier om buitenshuis te genieten van culinaire hoogstandjes die misschien niet altijd financieel haalbaar zijn zegt de organisatie. Al de menu’s van Food Xperience Suriname zijn te bezichtigen de Facebook page Food Experience Suriname en App Into Suriname.  De organisatie benadrukt dat de vouchers alleen geldig zijn voor gerechten.

De deelnemers van Food Xperience Suriname  zijn;

Hotel Babylon -Thai Restaurant ATLAS, Bodega & Grill "de Waag", Lobby, PUUR, RUTU by Chef Thro, Souposo, Las Tias Suriname, Riet Petite, Coffee, Wines & More , Adjuma Steakhouse, KokoBana, Tori Oso Suriname, Spice Quest, Padre Nostro, Houttuyn Wellness River Resort, De Cul - Restaurant & Café

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk