Dinsdag 19 juni, 2018

Global Money Week: “Elke cent telt”

De Centrale Bank van Suriname (CBvS) organiseert ook dit jaar bewustwordingsactiviteiten tijdens de Global Money Week (GMW). De activiteiten zijn onderdeel van het Financiële Educatie programma van de CBvS  en worden voor de vierde keer achter elkaar gehouden. Het thema is : “Elke cent telt”. De GMW wordt gehouden van 12 tot 18 maart 2018. De nadruk zal worden gelegd op de thema's 'Geld' en 'Dagelijks geldbeheer'. In de komende periode worden verschillende Muloscholen bezocht door het team van de CBvS.

De GMW is een jaarlijks terugkerende activiteit met als doel, de jeugd, maar ook de ouderen meer te leren over geld en geldzaken, over duurzaam levensonderhoud en hen te interesseren in ondernemerschap. Het evenement is bedacht door de internationale organisatie, 'Child & Youth Finance International'. Jongeren in verschillende landen worden door middel van educatieve activiteiten zoals rondleidingen bij financiële instellingen, gastlessen op de scholen, workshops, educatieve spelletjes, wedstrijden, web chats met vooraanstaande personen en participatie in radio talk shows geïnformeerd over geld en geldzaken, over duurzaam levensonderhoud en hen te interesseren in ondernemerschap.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk