Donderdag 19 april, 2018

Gelukkige koppels posten weinig op social media

Daarom kunnen we je nu gerust stellen. Het is namelijk gebleken dat koppels die hun geluk in de liefde voor zichzelf houden, véél gelukkiger zijn in hun relatie dan koppels die constant met de hele wereld delen hoe hun relatie eruit ziet. Hier hebben we een aantal punten:

1. Wie gelukkig is in zijn relatie, heeft geen bevestiging nodig.
Als je gelukkig bent met je grote liefde, you are not living for the likes. Je hebt namelijk alleen maar bevestiging nodig van elkaar.

 

2. Koppels die gelukkig zijn, hoeven niets te bewijzen.
De vraag: “Gaat het wel goed tussen jou en je vriend(in)? Ik zie nauwelijks foto’s van jullie op social media”, zijn vragen die je krijgt als je opeens niks meer post. Als je een goede relatie hebt, hoef je dat niet te bewijzen op social media. Jullie weten zelf hoe graag jullie elkaar willen zien.

 

3. Post je minder op social media? Dan ben je gelukkiger!
Je geluk kan je beter voor jezelf houden. Zoals eerder gezegd, als je écht gelukkig bent, heb je geen bevestiging nodig en hoef je je geluk aan niemand te bewijzen.

 

4. Op momenten van écht geluk, vergeet je foto’s te maken!
Het klinkt een beetje cliché, maar geluk zit écht in de kleine dingen. Wanneer je wordt verrast door je vriend of vriendin met een klein gebaar, denk je er toch allesbehalve aan om dit te delen op social media?

 

Bron: Flair.be

 

Lees ook: Pas op voor je knappe partner!