Dinsdag 19 juni, 2018

Gang naar toilet brengt drugssmokkelaarster in beeld

Tijdens visitatie bleek dat één cocaïne bol van ongeveer 318 gram en drie cocaïne bollen van elk 28 gram niet langer binnen konden blijven.

Tijdens visitatie bleek dat één cocaïne bol van ongeveer 318 gram en drie cocaïne bollen van elk 28 gram niet langer binnen konden blijven.

Afgelopen dinsdag 11 juli is een vrouw, die op het punt stond een vakantiereis naar het buitenland te maken, door het BID-team op de Johan Adolf Pengelluchthaven opgepakt, nadat zij zich heel verdacht gedroeg op de luchthaven.

De vrouw, de 40-jarige Saskia H., werd opgemerkt door haar verdacht gedrag. Het bleek al gauw dat Saskia niet naar het toilet durfde te gaan, maar op een bepaald moment moest zij toch gaan. Bij controle van het toilet door het BID-team na haar bezoek, werden er bloedsporen aangetroffen. Dit deed het vermoeden verder toenemen. Saskia is gelijk aangehouden en onderworpen aan visitatie. Tijdens visitatie bleek dat één cocaïne bol van ongeveer 318 gram en drie cocaïne bollen van elk 28 gram niet langer binnen konden blijven. Saskia moest deze verwijderen uit haar edele delen. Na het verwijderen is Saskia samen met het verderfelijke spul is zij overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk