Dinsdag 19 juni, 2018

Dronkenman mishandelt eigen vader voor een winkel

De politie van Lelydorp werd ingeschakeld en kon Antoine aanhouden en overbrengen naar het politiebureau, waar hij 1200 milligram uitgeademde alcohollucht blies.

De politie van Lelydorp werd ingeschakeld en kon Antoine aanhouden en overbrengen naar het politiebureau, waar hij 1200 milligram uitgeademde alcohollucht blies.

Op woensdag 15 november heeft de 32-jarige Antoine S., in dronken toestand, zijn eigen vader voor een winkel in het ressort van Lelydorp mishandeld.

De vader had letsels opgelopen aan zijn bovenlip en rechteroog. De vader had zijn zoon namelijk voor de winkel aangetroffen toen hij bezig was alcohol te drinken. De vader sprak zijn zoon aan om dat gedrag achterwege te laten. Maar Antoine was het niet eens met zijn vader en begon zijn vader bij die gelegenheid aan te vallen en slagen toe te brengen.

De politie van Lelydorp werd ingeschakeld en kon Antoine aanhouden en overbrengen naar het politiebureau. Vanwege de toestand waarin hij verkeerde, liet de politie hem een blaastest ondergaan. Antoine blies 1200 milligram uitgeademde alcohollucht, hetgeen duidde op zware dronkenschap. Na te zijn ontnuchterd heeft Antoine te kennen gegeven spijt te hebben van zijn handelingen jegens zijn vader.

De politie besloot, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, om Antoine toch in te sluiten voor mishandeling van zijn vader.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk