Zondag 22 april, 2018

Dronken vrienden rijden verkeerde richting naar huis

Toen de ingeschakelde politie arriveerde, kon noch de bestuurder noch de overige twee vrienden aangeven welke richting zij op moesten om huiswaarts te keren.

Toen de ingeschakelde politie arriveerde, kon noch de bestuurder noch de overige twee vrienden aangeven welke richting zij op moesten om huiswaarts te keren.

Drie vrienden, die op zondag 1 oktober voor vertier naar een vakantieoord in het ressort Zanderij waren, raakten zo dronken, dat zij de weg naar huis niet konden vinden en uiteindelijk betrokken raakten bij een verkeersongeval.

De mannen bleken op het vakantieoord zich flink te goed te hebben gedaan aan alcohol. In hun dronken bui vertrokken zij per auto terug naar huis. Maar in plaats van de rijrichting naar Paramaribo, reden de mannen juist naar de richting van West Suriname. Op een gegeven moment raakten zij met het voertuig van de weg en kwamen terecht in een langs de weg lopende goot. Er deden zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voor. Toen de ingeschakelde politie arriveerde, kon noch de bestuurder noch de overige twee vrienden aangeven welke richting zij op moesten om huiswaarts te keren. De dronkaards zijn toen overgebracht naar het politiebureau. De chauffeur blies driemaal het toegestane promillage bij de blaastest. Het toegestane promillage is 220 microgram per uitgeademde liter lucht. Reden genoeg voor de politie om het rijbewijs van de bestuurder, hangende het onderzoek, in te vorderen. Na verhoor is het trio heengezonden.

Het voertuig, dat aanzienlijk beschadigd is, is ter herkeuring in beslag genomen.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk