Zondag 27 mei, 2018

Dronken jongedame probeert van aanrijding te vluchten

Melissa bleek onder invloed van alcohol te zijn, toen de aanrijding tussen haar auto en een bromfietser plaatsvond.

Melissa bleek onder invloed van alcohol te zijn, toen de aanrijding tussen haar auto en een bromfietser plaatsvond.

Op dinsdag 1 augustus was de politie van Munder genoodzaakt de 25-jarige Melissa K. aan te houden, nadat zij een door haar veroorzaakte aanrijding aan de Van Idsingastraat probeerde te ontkomen.

Melissa, die als de vermoedelijke veroorzaker kan worden aangemerkt, bleek onder invloed van alcohol te zijn, toen de aanrijding tussen haar auto en een bromfietser plaatsvond. De ingeschakelde politie trof bij aankomst alleen de bromfietser aan met letsels. De bromfietser werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academische Ziekenhuis. Hij werd voor enkele uren ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.

Volgens de bromfietser reed hij over de Van Idsingastraat in de richting van de Verlengde Keizerstraat, toen hij merkte dat een auto vanuit de tegenovergestelde richting plotseling op zijn rijhelft belandde. Hij week uit, maar kon de aanrijding niet voorkomen.

Melissa is kort nadien opgespoord en aangehouden en beweert het tegendeel van het verhaal van de bromfietser. De politie van Munder onderzoekt deze zaak verder, terwijl Melissa het voorlopig moet brommen in de gevangenis.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk