Zondag 27 mei, 2018

Dronkaards en snelheidsduivels verliezen hun rijbewijs

Tijdens een verkeerscontrole uitgevoerd op zondag 28 januari aan de Kwattaweg door de Verkeersunit van Regio Midden zijn meer dan een handvol snelheidsduivels op heterdaad betrapt en gestraft.

De verkeersdeelnemers werden op die bewuste dag gecontroleerd op hun snelheid en het rijden onder invloed. Twee autobestuurders, 42-jarige Sterno H. en de 26-jarige Shaties S., zijn hadden, onder invloed van alcohol, het maximum aan snelheid van 50 km per uur overschreden. Een derde chauffeur, de 26-jarige Shuva H., was niet dronken, maar overschreed wel het maximum aan snelheid. Deze drie bestuurders reden allen boven 100 km per uur. Verder werden nog eens drie autobestuurders tijdens de controle aangehouden voor onder invloed van alcohol deelnemen aan het verkeer. Namelijk de 25-jarige Vierendra B., die 470 microgram blies, de 40-jarige Adjaikoemar K., die 1.140 microgram blies, en Sanjay D., die 670 microgram per liter uitgeademde alcohollucht blies. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram. Alle drie zijn ter ontnuchtering opgehouden en onderworpen aan een blaastest.

De zes rijbewijzen van de verkeersovertreders zijn inmiddels ingevorderd.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk