Zondag 22 april, 2018

Dief geeft gestolen scooter als onderpand

De ingeschakelde politie van Geyersvlijt droeg de zaak over aan de politie van Uitvlugt. David is hangende het onderzoek ingesloten.

De ingeschakelde politie van Geyersvlijt droeg de zaak over aan de politie van Uitvlugt. David is hangende het onderzoek ingesloten.

Op maandag 2 oktober zijn drie mannen aangehouden voor diefstal van een bromfiets, nadat de benadeelde in de maand september aangifte deed van diefstal van zijn scooter tegen een onbekende dader.

De ingeschakelde politie van Geyersvlijt droeg de zaak over aan de politie van Uitvlugt. In de maand oktober, terwijl de benadeelde op familiebezoek was in het ressort Geyersvlijt, zag hij de 16-jarige Julian S. op een scooter. Hij herkende de scooter als de zijne en maakte Julian direct het rijwiel afhandig. Tijdens verhoor verklaarde Julian de scooter te hebben geleend van Siegfried V. (46). Siegfried is opgespoord en aangehouden. Aan de hand van de verklaring van Siegried is de 26-jarige David M. aangehouden. David heeft de scooter als onderpand afgestaan aan Siegfried. Aangezien de verklaringen van Julian en Siegfried overeenstemden, zijn deze twee in overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, na verhoor, heengezonden. David is hangende het onderzoek ingesloten.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk