Zondag 27 mei, 2018

Buschauffeur vervalst bus vergunning en int ‘gratis’ brandstofsubsidie

Agenten van de afdeling Fraude hebben op 22 februari van dit jaar de 37-jarige Anand P. op verdenking van valsheid in geschrifte en oplichting aangehouden, nadat ambtenaren van het ministerie van Openbare Werken Toerisme en Communicatie (OWT&C) erachter kwamen dat zijn bus vergunning was vervalst.

Anand had zich namelijk naar de afdeling Busdienst van het ministerie van Openbare Werken Toerisme en Communicatie (OWT&C) begeven om informatie in te winnen over zijn bus vergunning. De medewerkers ontdekten dat de bus vergunning van de ondernemer, die reeds is vervallen, is vervalst. De vergunning is zodanig bijgewerkt, waardoor de indruk is ontstaan dat deze nog geldig is. De politie is na de ontdekking, ingeschakeld. Het verdere onderzoek heeft aan het licht gebracht dat hij ook maandenlang ten onrechte brandstofsubsidie voor ritten van diezelfde bus heeft ontvangen, terwijl de bus gedurende die periode niet heeft gereden.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk