Zondag 24 juni, 2018

Buschauffeur bedreigd collega met scherp voorwerp

De politie van Latour heeft een buschauffeur Jurgen A. alias ‘Dompoe’ aangehouden, nadat hij slaags raakte met een andere collega buschauffeur.

Beide chauffeurs probeerden elkaar aan de passagiers af te troeven, maar op een gegeven moment werd het Jurgen te veel. Hij werd boos en doorkruiste aan de Coesewijnestraat de bus van zijn concurrent. Hij stapte uit en bracht de andere buschauffeur via de ruit van zijn bus een slag toe in het gezicht. Ook zwaaide hij met een scherp voorwerp onder het doen van bedreigende uitlatingen. De andere buschauffeur deed gelijk aangifte bij de politie. Het slachtoffer liep een gezwel op de rechterwang op en is verwezen naar een arts voor medische behandeling.

Voordat de politie Jurgen kon opsporen, begaf Jurgen zich met ene ‘Kokoboi’ naar de standplaats te Ondro Bon aan de Dr. Sophie Redmondstraat om de andere buschauffeur weer op te zoeken. Hij sleepte de buschauffeur uit zijn bus en bevool hem terstond de aangifte in te trekken. Andere collega’s hebben kunnen voorkomen dat de andere buschauffeur werd gegijzeld.

De politie kon Jurgen uiteindelijk aanhouden en achter slot en grendel plaatsen. Kokoboi is nog voortvluchtig.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk