Zondag 15 juli, 2018

Video: Bryan Muntslag in achtste seizoen The Voice of Holland

Bryan Munslag is geselecteerd voor het achste seizoen van The Voice of Holland. Dit nieuwe seizoen van deze muzikale talentenshow is op vrijdag 20 Oktober begonnen. Munslag vertolkte tijdens de Blind Auditions het nummer “Kiss and say goodbye” van Seal.

The Voice of Holland, “een reality-tv zangcompetitie”, bedacht door de Nederlandse televisieproducent John de Mol, is de oorspronkelijke/eerste versie van het programma in de volksmond bekend als “The Voice”. In veel andere landen is dit format lichtjes aangepast en wordt het als franchise concept gebruikt.  Tijdens de Blind auditions van “the Voice” zitten er 4 zangcoaches, die ook meteen de jury vormen, met hun rug naar de kandidaten toe die een eigen gekozen nummer vertolken. De jurylid dat geïnteresseerd is, drukt op de knop, waarna de stoel omdraait en hij/zij de kandidaat kan zien. Het idee hierachter is dat de jury op deze manier de kandidaten beter kan beoordelen op wat ze kunnen in plaats van dat uiterlijkheden ook mee kunnen spelen.

De jury voor dit seizoen tijdens The Voice of Holland bestaat uit; Waylon, Anouk, Sanne en Ali B.

Voor Bryan Muntslag drukten de juryleden Waylon en Ali B zowat tegelijkertijd op de knop waardoor hun stoelen omdraaiden. Muntslag koos uiteindelijk voor het team van Ali B.

 

 

Loop stelde Bryan Muntslag naar aanleiding van zijn optreden in the blind auditions wat vragen;

  1. Waarom The Voice of Holland, terwijl je al zo bekend bent in Suriname?

Ja, ik ben bekend in Suriname. Ik wil doorbreken en daarom heb ik nu deze stap genomen om dit te proberen. Ik wil gewoon de top bereiken en die is voor mij haast oneindig. Daarom blijf ik ook gewoon doorgaan. Ook na The Voice. Maakt niet uit wat de uitslag zal zijn, ook na The Voice gaat het niet stoppen. Als ik na ga dat ik al door twee miljoen mensen ben kekeken… ja….

  1. Want ja, je bent al bekend in Suriname, maar toch even ….. Wie is Bryan Muntslag en hoelang ben je al bezig?

Ik ben al bijkans 20 jaar bezig. Ik ben gestart bij South South West, daar was ik ongeveer 10 jaar de voorzanger. We hebben veel getour in het Caraibisch gebied en Nederland. Daarna ben ik solo gegaan; dit was ook het moment waarop ik mijn pijlen gericht heb op Suripop. Hier heb ik alle prijzen die ik kon winnen gewonnen; Eén keer nummer 3, eén keer nummer 2 en eén nummer 1 plek met het nummer  “Ala ogri e tya wan boeng” van Gail Eyk. Uiteindelijk wou ik graag Suripop exporteren, toen werd de Suritoppers geboren in 2010. Ik ben hier de medebedenker van. Suritoppers doen we steeds om de twee jaar.

En toen kwam het idee vorig jaar om mee te doen aan The Voice of Holland. Dit was een voorstel van Jörgen Raymann; ik had er toen zelf nog geen geloof in. Maar dit jaar hebben we ons opgegeven (- Hij praat over zijn plannen voor the voice steeds in “wij” vorm; daarmee bedoelt hij steeds Jorgen Rayman en hij - )

  1. Wanneer mogen we weer van je genieten tijdens het programma?

Rond eind December en dan in “the battle’s”, waarbij teamgenoten tegen elkaar gaan strijden voor een plek in de finale.  

 

Sinds zondagmiddag is Muntslag na een paar maanden weer terug in Suriname. Hij gaat nu hard aan de slag met het voorbereiden van een concert, waarbij het publiek zal kunnen gaan genieten van zijn gehele muzikale levensloop. Waar en wanneer het concert precies plaats gaat vinden is nog niet bekend. Muntslag mikt voor het plaatsvinden van dit concert rond eind November – begin December. ….. Dus nog net voordat hij teruggaat naar Nederland voor “The Battle’s”

 

 

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

 

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

 

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk