Zondag 22 april, 2018

Bruidegom redt verdrinkende jongen uit rivier

Foto: Hatt Photography

Foto: Hatt Photography

Een Canadese bruidegom gaat de wereld rond als held. Op zijn huwelijksdag aarzelde hij geen moment om een jongen te redden uit een rivier en daarbij zijn nette pak vuil te maken.

Clayton and Brittany Cook waren aan het poseren voor hun huwelijksfoto’s, toen het pasgetrouwde koppel zag dat een jongetje door een ander kind in het water werd geduwd, meldt Newshub. Terwijl de meeste mensen zouden aarzelen om met de dure kleding te springen in het water, zette Clayton meteen de reddingsactie in. Hij ging het water in, greep de jongen bij zijn middel en bracht hem weer op het droge.

Aan een lokale televisiezender CTV vertelde Clayton dat de jongen met zijn gezicht al onder water was. “Hij was aan het vechten, hij was echt aan het vechten,” zei hij. “Maar gelukkig was het een kleine jongen en kon ik hem opvissen.”

De fotograaf van het echtpaar, Darren Hatt, vergat niet om gelijk ook foto’s te maken van het tafereel. Deze plaatsjes van de reddingsactie werden op social media geplaatst en werden binnen korte tijd wereldwijd verspreid.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk