Zondag 27 mei, 2018

Braziliaan gevlucht uit Surinaamse gevangenis

De politie vraagt medewerking van de samenleving om informatie die zou kunnen helpen om deze ontvluchte arrestant op te sporen.

De politie vraagt medewerking van de samenleving om informatie die zou kunnen helpen om deze ontvluchte arrestant op te sporen.

De politie maakt melding van een arrestant die in de avond van zondag 6 augustus zou zijn ontvlucht uit het cellenhuis van de politie te Houttuin.

De arrestant, Pereira Sales Marchiane, was op maandag 26 juni samen met twee kompanen door de politie aangehouden en ingesloten voor een gewapende overval die zij hadden gepleegd in het gebied van Sarakreek. Daarbij zijn de slachtoffers onder schot gehouden en van al hun waardevolle goederen beroofd. Op basis hiervan mag uitgegaan worden dat deze man als gevaarlijk kan worden aangemerkt.

De politie vraagt medewerking van de samenleving om informatie die zou kunnen helpen om deze ontvluchte arrestant op te sporen door te spelen via de tip-lijn op het nummer 179 of via de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of aan de afdeling Kapitale Delicten op het nummer 403645.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk