Maandag 25 september, 2017

Bizar: Tiener (15) pleegt zelfmoord met ‘hulp’ van politie

De neergeknalde jongen had de politie op zichzelf afgestuurd

De neergeknalde jongen had de politie op zichzelf afgestuurd

In de Verenigde Staten heeft een vijftienjarige jongen op bizarre wijze zelfmoord gepleegd. Het incident vond afgelopen zaterdag plaats buiten de Torrey Pines High School in San Diego, meldt AP.

Rond 3:30 uur kwam bij de politie een melding binnen van een verdachte persoon, die zich ophield buiten de middelbare school. Toen de politie op de plek aankwam, haalde de ‘verdachte’ ineens een gaspistool tevoorschijn en richtte die op de politie. De jongen negeerde het verzoek van de politie om het wapen neer te zetten en liep in plaats daarvan juist steeds meer af op de agenten. Na herhaaldelijke waarschuwingen, openden de agenten het vuur op hem. De jongen werd in het ziekenhuis dood verklaard.

Pas later kwamen onderzoekers tot de gruwelijke ontdekking dat de neergeknalde jongen, de politie op zichzelf had afgestuurd. Hij gaf nauwkeurig een beschrijving van de ‘verdachte’ naar wie de politie zou moeten uitkijken. Later werd in zijn jas een zelfmoordbriefje gevonden.

 De identiteit van de jongen werd niet vrijgegeven, vanwege zijn jonge leeftijd. Het motief voor zijn daad is nog onduidelijk.