Zondag 27 mei, 2018

Baby woningbrand toch overleden

Helaas heeft de 11 maanden oude baby, Saciella Kartodimedjo, het niet gehaald na de opgelopen brandwonden.

Helaas heeft de 11 maanden oude baby, Saciella Kartodimedjo, het niet gehaald na de opgelopen brandwonden.

Helaas heeft de 11 maanden oude baby, Saciella Kartodimedjo, die met haar moeder en broer betrokken waren bij een woningbrand aan de Marowijnestraat, het niet gehaald op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis.

Saciella is op woensdag 9 augustus in het ziekenhuis overleden. Haar moeder en broer waren haar voor gegaan, respectievelijk op maandag 7 augustus en zaterdag 5 augustus. De 35-jarige Shanon Kartodimedjo, haar 8-jarige zoon Luciano Mashard en de 11 maanden oude Saciella Kartodimedjo liepen op vrijdag 4 augustus ernstige brandwonden op bij een woningbrand aan de Marowijnestraat. De drie slachtoffers moesten per ontboden ambulance worden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij werden in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care. Helaas hebben geen van ze het gehaald.

De afdeling Kapitale Delicten is samen met de afdeling Forensische Opsporing belast met het verdere onderzoek in deze zaak. De lijken van Shanon en haar kinderen zijn voor obductie in beslag genomen.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk