Zondag 15 juli, 2018

Auto-inbraak op bedrijfsterrein op Blauwgrond

De politie heeft de buit nog niet kunnen vinden, maar na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Raoul toch achter slot en grendel geplaatst.

De politie heeft de buit nog niet kunnen vinden, maar na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Raoul toch achter slot en grendel geplaatst.

De politie heeft op zondag 5 november de 32-jarige Raoul D. aangehouden op het vermoeden dat hij een tas met geld heeft gestolen uit een auto, dat op een bedrijfsterrein op Blauwgrond geparkeerd stond.

De benadeelde in deze zaak had de aangifte van diefstal uit zijn auto in de maand oktober bij de politie van Geyersvlijt gedaan. Volgens zijn verklaring had hij zijn auto op een bedrijfsterrein aan de J.S. Greenstraat te Blauwgrond geparkeerd en stapte hij uit, maar vergat om het voertuig af te sluiten. Bij terugkeer constateerde hij dat een tas met geld, die hij had achtergelaten in de auto, was weggenomen.

Na aangifte kon de politie na goed speurwerk Raoul in beeld brengen. Raoul werd opgespoord en op zondag 5 november, in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), aangehouden. De politie heeft de buit nog niet kunnen vinden, maar na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Raoul toch achter slot en grendel geplaatst.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk