Zondag 15 juli, 2018

Auto-eigenaar pakt dieven in de kraag na diefstal

Bij aankomst van de politie werd het drietal overgedragen en overgebracht naar het politiebureau.

Bij aankomst van de politie werd het drietal overgedragen en overgebracht naar het politiebureau.

Een eigenaar van een voertuig aan de Dageraadweg kon op dinsdag 7 november voorkomen dat enkele dieven met enkele van zijn bezittingen in zijn auto er vandoor gingen.

Op die bewuste dag hebben de 17-jarige Cherandel B., de 32-jarige Imal B. en de 28-jarige Alvertino P. ingebroken in het voertuig van de aangever. Het drietal nam uit het voertuig een zwarte lederen rugtas met een laptop en belangrijke documenten weg. Toen ze wilden vertrekken met het voertuig, waarmee ze de plek hadden aangedaan, werden ze op heterdaad betrapt door de benadeelde. Deze hield de inbrekers aan en schakelde de politie in.

Bij aankomst van de politie werd het drietal overgedragen en overgebracht naar het politiebureau. Bij het verhoor heeft één van de heren bekend, terwijl de twee anderen ontkennen schuldig te zijn aan het strafbaar feit. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de auto inbrekers opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk