Zondag 27 mei, 2018

Ambtenaren krijgen in totaal SRD 600 extra tot en met december

De vakbond van de ambtenaren  heeft een loonsverhoging van 111 procent aangevraagd.

De vakbond van de ambtenaren  heeft een loonsverhoging van 111 procent aangevraagd.

Ambtenaren krijgen vanaf eind augustus tot en met december 2017 in totaal SRD 600 extra. Sinds april krijgen de landsdienaren SRD 375 extra. Eind augustus wordt dit bedrag verhoogd naar SRD 500. De ambtenaren krijgen sinds 2016, SRD 100 aan koopkrachtversterking, dit bedrag zal niet wegvallen. In totaal wordt het bedrag SRD 600. Dit was eind april overeengekomen tussen de Centrale van Landsdienaren Organisatie (CLO) en de regering.

Het bedrag dat zal worden uitbetaald, zal op de begroting van de verschillende ministeries worden geplaatst. De loonadministratie van de verschillende departementen zal in de komende periode de nodige voorbereidingen moeten treffen, zodat de medewerkers van Cebuma de gegevens van de ambtenaren tijdig kan verwerken. De nieuwe loonreeks die de CLO heeft aangevraagd komt pas in 2018. De vakbond van de ambtenaren  heeft een loonsverhoging van 111 procent aangevraagd.

 

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk