Dinsdag 19 juni, 2018

Acht shots Gold Label drinker rijdt stilstaande auto aan

Op vrijdag 2 maart had een dronken autobestuurder Roën een aanrijding veroorzaakt aan de Van ’t Hogerhuysstraat, waarbij hij met zijn voertuig tegen een stilstaand voertuig was aangekomen.

Bij aankomst van de ingeschakelde politie van het Bureau Nieuwe Haven zat Roën, in zijn stomdronken toestand, nog steeds in zijn voertuig met draaiende motor en de airco aan. De dronken Roën gaf de politieagenten aan dat zij het maar zelf moesten uitzoeken wat er aan de hand was. Het andere voertuig had gelukkig geen schade. Roën is hierna overgebracht naar het politiebureau, waar hij een blaastest moest nemen. Hij blies 960 microgram uitgeademde alcohollucht, terwijl slechts 220 microgram is toegestaan. Hij verklaarde acht shots Goldlabel te hebben gedronken op een feest. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd.

Aan de hand van zijn documenten zijn familieleden achterhaald die hem konden afhalen van het bureau, nadat hij uren slapend in een wachtruimte op het bureau heeft doorgebracht.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk